For Sailers By Sailors
Teamwork Sailmakers
Teamwork Sailmakers
  • © 2023 Laylines Contact Me 0

Teamwork Sailmakers

De zeilmakerij in Brouwershaven en heeft een erg sterke reputatie op het gebied van zeilen, reparaties en canvaswerk. Willem Garschagen en zijn team zijn gespecialiseerd in de nieuwe offshore cruising Sails, racing Sails en one-Design.

Naast Ullman Sails zeilen, kunt u ook voor al uw canvaswerken terecht bij ons. Sprayhoods, zeilhuiken en dektenten om een paar voorbeelden te noemen. Op de zeilmakerij worden ook op grote schaal reparaties uitgevoerd, van zowel zeilen als surfzeilen en canvaswerk. Tijdens evenementen kunt u hier terecht voor een snelle reparatie die de volgende dag al klaar is.

Willem Garschagen heeft vele jaren op een J27 in de ORC3 class gezeild en hiermee ook de Nederlandse Titel weten te behalen. Momenteel zeilt hij met zijn team Draak. Naast zelf zeilen spendeert hij veel tijd aan het opleiden van jonge zeilers en in de winter is hij wedstrijdleider van de ORC baan tijdens de grootste winterwedstrijden in West Europa op het Grevelingenmeer.

Onze zeilmakerij. Het is even een klim, maar legt u uw zeilen maar in het bakje onderaan de steile hoge trap, die hijsen we wel omhoog!

In onze werkplaats in de top van het Selden gebouw hebben we alle faciliteiten onder één dak. Hier kunt u de materialen waar Ullman zeilen van gemaakt worden met eigen ogen zien – en vooral met eigen handen voelen.

Het is de plaats waar we reparaties zelf doen. In het seizoen kunt u op dringende (kleine) reparaties vaak wachten.

Vijf dagen per week geopend, in het seizoen zelfs zes, en altijd bereikbaar!